Krachtbalclub Male

GDPR

Gezien de nieuwe wet op de privacy (GDPR) van 25 mei 2018, zijn wij verplicht u voor het volgende in kennis te stellen:
Wij bewaren enkel de gegevens die we van jou ontvangen bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens).
Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde database van de federatie en onze vereniging. De gegevens worden tot maximum 2 jaar na het stoppen van het lidmaatschap bewaard.
De gegevens worden gebruikt voor:
  • De ledenadministratie.
  • Het bezorgen van de uitnodigingen voor de activiteiten en de nieuwsbrief van onze club of de federatie.
  • De ledenverzekering via de federatie (gebeurt door OKRA-SPORT + vzw, Haachtstesteenweg 579, 1031 BRUSSEL)
  • Vlotte werking van de club te ondersteunen (WhatsApp-groepen)
  • Het club draaiboek (om wekelijkse ploegverdelingen en trainingsstatistieken bij te houden.). Opmerking: Deze fiche is ter inzage voor iedereen in het bezit van de link (welke enkel onder de leden verdeeld wordt), de gebruikte gegevens zijn initialen of voornaam.
Op de krachtbalfederatie na, delen wij (KBC Male) uw gegevens niet met derden.
De club neemt doorheen het jaar sfeerfoto's van zijn activiteiten om zijn website op te fleuren, de kans bestaat dat u hierdoor herkenbaar in beeld wordt gebracht.
Door het betalen van het jaarlijkse lidgeld achten wij dat u akkoord bent met het gebruik van uw gegevens zoals hierboven vermeld. Als je je gegevens wenst in te kijken, te verbeteren of foto's van uw beeltenis verwijderd wenst te zien, kan dit steeds via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Federatie) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KBC Male)